Default welcome message!

Rekond

INVÄNDIG BILREKOND

Blåsning av paneler, mittkonsoler samt dörrfack med lufttryck. Dammsugning och av kupé och bagageutrymme, rengöring av paneler och mittkonsoler. Tvätt av mattor. Ozonbehandling som effektivt eliminerar odörer av djur, tobak m.m.Tvätt av klädsel. In- och utvändig fönsterputs.

UTVÄNDIG BILREKOND

Utvändig tvätt med avfettning. Polering av karosseri (tar bort tvättrepor, mildrar övriga defekter och avoxiderar). Utvändig tvätt med avfettning och schamponering och fälgrengöring. Maskinell vaxpolish av kaross.

UTVÄNDIG BILREKOND MED LACKSKYDD

Utvändig tvätt med avfettning. Polering av karosseri (tar bort tvättrepor, mildrar övriga defekter och avoxiderar). Utvändig tvätt med avfettning och schamponering och fälgrengöring. Lackskydd 1 års garanti.

HELREKOND

Utvändig tvätt med avfettning, tvätt av mattorna. Polering av karosseri (tar bort tvättrepor, mildrar övriga defekter och avoxiderar). Schamponering, motortvätt och fälgrengöring. Vaxning, tillsnyggning av gummi- och plastdetaljer. Blåsning av paneler, mittkonsoler och dörrfack med lufttryck. Dammsugning av kupé och bagageutrymme. Tvätt av klädsel, Rengöring av paneler, Ozonbehandling som effektivt eliminerar odörer av djur, tobak m.m, mittkonsoler och dörrkarmar. In- och utvändig fönsterputs.

HELREKOND MED LACKSKYDD

Utvändig tvätt med avfettning, tvätt av mattorna. Polering av karosseri (tar bort tvättrepor, mildrar övriga defekter och avoxiderar). Schamponering, motortvätt och fälgrengöring. Vaxning, tillsnyggning av gummi- och plastdetaljer. Blåsning av paneler, mittkonsoler och dörrfack med lufttryck. Dammsugning av kupé och bagageutrymme. Tvätt av klädsel, Rengöring av paneler, Ozonbehandling som effektivt eliminerar odörer av djur, tobak m.m, mittkonsoler och dörrkarmar. In- och utvändig fönsterputs. Lackskydd 1 års garanti!

Priser

Försäljningsrecond
Avfettning,fälgrengöring,handtvätt torkning samt snabbvax. Invändig rengöring med dammsugning.
Renblåsning av pedalställ samt under stolar.
Tomning och rengöring av alla förvaringsfack och dörrsidor
Avtorkning av paneler med interiörtvätt och specialsvampar
samt microfiberduk för maximal fläckbortt
Boka Bilrekond, 2 timmar (1 950 kr)

Hel rekond
Avfettning,fälgrengöring,handtvätt torkning, maskinpolering samt snabbvax. Invändig rengöring med dammsugning. Renblåsning av pedalställ samt under stolar. Tomning och rengöring av alla förvaringsfack och dörrsidor Avtorkning av paneler med interiörtvätt och specialsvampar samt microfiberduk för max
Boka Bilrekond, 4 timmar (2 950 kr)

Helrekond med Turtlegloss lackskydd
Avfettning,fälgrengöring,handtvätt torkning samt maskinpolering i flera steg och efter det ett hållbart lackskydd. Invändig rengöring med dammsugning. Renblåsning av pedalställ samt under stolar.
Boka Bilrekond, 4 timmar (3 995 kr)